3 Mart 2012 Cumartesi

KARNABAHAR YEMEĞİ


KARNABAHAR  YEMEĞİ

Malzemeler:
  • 1 top karnabahar
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • kıymalı isterseniz 150 gr kıyma
  • karabiber
  • tuz

Yapılışı:
    Karnabahar çiçek çiçek ayrılır tuzlu suda dağılmadan az haşlanır süzülür.tencereye yağ ve soğan konularak kavrulur kıymalı yapılacaksa soğanın ardından kıymada kavrulur ben kıymasız yaptım salça eklenir karnabaharlar katılır hafif hafif karıştırılır üzerini az geçecek kadar sıcak su tuz ve karabiber konur kısık ateşte pişirilir.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...