22 Aralık 2010 Çarşamba

FIRINDA KAŞARLI KARNABAHAR


FIRINDA KAŞARLI KARNABAHAR

Malzemeler:
  • 1 adet orta boy karnabahar
  • 2 adet soğan
  • 2 adet domates
  • 2 adet haşlanmış rendelenmiş  patates 
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 diş sarımsak
  • kaşar rendesi
  • tuz ,karabiber,pul biber

Yapılışı:
Karnabahar ayıklanır tuzlu suda haşlanır cam fırın kabına yerleştirilir .Soğan tavada yağ ile kavrulur  domates rendelenir salçayla birlikte katılır ve kavrulur patates ve sarımsak rendesi ilave edilir biraz pişirilir tuz ve baharatlar eklenir ve bu karışım karnabaharın üzerine yayılır  200 dereceli fırında pişirilir çıkarmadan  önce kaşar rendesi serpilir 5 dakika daha pişirilir 

2 yorum:

çeşnici Handan dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Seyhan dedi ki...

Cok lezzetli gorunuyor, ilk firsatta deneyecegim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...