28 Şubat 2011 Pazartesi

FIRINDA ETLİ HAVUÇLU PATATES


FIRINDA ETLİ HAVUÇLU PATATES

Malzemeler:
  • 750 gr kuş başı et
  • 6-7 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 4-5 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası 
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • karabiber 
  • tuz

Yapılışı:
Et  üzerini üç dört parmak geçecek kadar su ile tuz katmadan yumuşayana kadar haşlanır patates havuç ve biberler küp şeklinde doğranır sırası ile kızartılır cam fırın kabına alınır haşlanan et ilave edilir salça etin suyunda çırpılarak üzerine gezdirilir tuz ve karabiber konarak 200 derecede 20- 25 dakika kadar pişirilir arada suyu kontrol edilir

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...