FIRINDA SUCUKLU EKMEK
Bayat ekmeklerinizi değerlendirebileceğiniz ve kolaylıkla yapabileceğiniz bu tarif kahvaltı sofranızın vazgeçilmezlerinden olabilecek çok nefis bir tat...
Malzemeler:
- 1,5 bayat ekmek (15 dilim kadar)
- yarım kalıp beyaz peynir veya 1 kase çökelek
- 2 adet yumurta
- yeterince sucuk ve kaşar peyniri dilimleri
Yapılışı:
Bir kapta peynir ve yumurta iyice ezilerek karıştırılır ekmek dilimlere kesilir ve bu karışım dilimlerin üzerine eşit bir şekilde sürülür üzerilerine sucuk ve kaşar dilimleri konularak 200 dereceli fırında üzerileri pişip ekmek dilimleri kurumadan fırından çıkarılır çayla birlikte servis edilir
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBWs2FRYnkhdxAPA4jKNx5UQSNUjLm8bBPhsnL2DZRBlOSemoMW0oO-La3KE6wfJKKTgg-zXb3pYoIn3E52nyoM10M01jX49GwTbIaR5ro23FEELs_AbB2B9fIHVFC4W2FGD9QUP2JeBs/s200/f%C4%B1r%C4%B1nda+sucuklu+ekmek2.JPG)
Bir kapta peynir ve yumurta iyice ezilerek karıştırılır ekmek dilimlere kesilir ve bu karışım dilimlerin üzerine eşit bir şekilde sürülür üzerilerine sucuk ve kaşar dilimleri konularak 200 dereceli fırında üzerileri pişip ekmek dilimleri kurumadan fırından çıkarılır çayla birlikte servis edilir
1 yorum:
vildan nasıl bak iyi gitmeye başladı dimi trafik artıyo bak..
Yorum Gönder